DRIVING TEST QUESTIONS AND ANSWERS FOR MATURE DRIVERS – DRIVING COURSE

  1. Reaction Time + Stopping Distance = ??

    CORRECT ANSWER: A

  2. To stop quickly in an emergency situation, use _________ braking.

    CORRECT ANSWER: C

  3. The first thing to be affected by alcohol is your __________.

    CORRECT ANSWER: B

  4. If you approach a railroad track where the gate has come down or lights are flashing, you should stop:

    CORRECT ANSWER: D

  5. Alcohol slows down your:

    CORRECT ANSWER: A

  6. Each year, approximately____% of all traffic fatalities are alcohol related.

    CORRECT ANSWER: B

  7. Anger…

    CORRECT ANSWER: A

  8. At a BAC of 0.08%, the reaction time of the average driver doubles.

    CORRECT ANSWER: A

  9. Distracted driving is any activity that could divert a person”s attention away from the primary task of:

    CORRECT ANSWER: A

  10. What is the maximum speed limit for a school zone in Florida?

    CORRECT ANSWER: A

  11. Which of the following is NOT one of the factors that affects reaction time:

    CORRECT ANSWER: C

  12. Which of the following applies to the 3-second following rule?

    CORRECT ANSWER: D

  13. Driving a motor vehicle is as dangerous as __________, if not operated properly.

    CORRECT ANSWER: A

  14. Alcohol affects your vision and hearing in a(n) __________ way.

    CORRECT ANSWER: C

  15. Under Florida’s Illegal Per Se Law, if chemical tests show an alcohol concentration of .08 percent or more, or any detectable amount of a controlled substance:

    CORRECT ANSWER: D

  16. Driving aggressively can lead to:

    CORRECT ANSWER: A

  17. Where does alcohol begin to be absorbed in the body?

    CORRECT ANSWER: B

  18. Who is held responsible for the failure of any occupant under the age of 18 who fails to buckle up?

    CORRECT ANSWER: D

  19. The danger of reduced traction is greatest ________.

    CORRECT ANSWER: A

  20. When driving a passenger vehicle in normal driving conditions, drivers should be 3 seconds behind the vehicle which they are following.

    CORRECT ANSWER: A

  21. Whenever you approach a railroad crossing, you should _____________.

    CORRECT ANSWER: B

  22. What color are backup/reverse lights?

    CORRECT ANSWER: B

  23. In Florida, persons over 21 are considered legally intoxicated with a BAC (Blood Alcohol Concentration) of ___% or more or if you have any detectable controlled substances in your system.

    CORRECT ANSWER: B

  24. Its okay to drive when you are stressed.

    CORRECT ANSWER: B

  25. If you are caught speeding in a school or construction zone your fine could:

    CORRECT ANSWER: C

  26. Having an extreme emotional state of mind impair your driving by causing:

    CORRECT ANSWER: D

  27. Florida law requires _______ to be properly restrained while the vehicle is in motion.

    CORRECT ANSWER: D

  28. Alcohol relaxes the muscles that focus and move the eyes, causing your vision to become:

    CORRECT ANSWER: D

  29. Which one of the following is the best action to take if someone makes you angry while driving?

    CORRECT ANSWER: D

  30. By law, each vehicle must have at least ___ mirror(s).

    CORRECT ANSWER: A

  31. In business or residential districts, the limit is ___ MPH unless otherwise posted.

    CORRECT ANSWER: B

  32. The standard speed limit on Rural Interstates & Limited Access Highways is ____ MPH.

    CORRECT ANSWER: C

  33. Our emotional states have a huge impact on our level of focus and attention, and our abilities to perform tasks.

    CORRECT ANSWER: A

  34. All passenger vehicles must be equipped with:

    CORRECT ANSWER: D

  35. Alcohol is:

    CORRECT ANSWER: C

  36. If your car is stalls on a railroad track and no train is visible in any direction, you should:

    CORRECT ANSWER: C

  37. Which type of seat belt law does the state of Florida enforce?

    CORRECT ANSWER: A

  38. What ways does speeding negatively affect your vehicle?

    CORRECT ANSWER: D

  39. In a school zone, the speed limit is ___ MPH unless otherwise marked.

    CORRECT ANSWER: A

  40. Which of the following would be considered impaired drivers?

    CORRECT ANSWER: D

simbolos foneticos
NUEVA TABLA DE SÍMBOLOS IPA-ANSWER KEY-LLAVE- DE AYUDA PARA PRONUNCIAR CORRECTAMENTE, TE LA TIENES QUE APRENDER PARA QUE PUEDAS PRONUNCIAR ESTA CANCIÓN CON LOS SÍMBOLOS FONÉTICOS IPA QUE ALGUNOS LLAMAN SÍMBOLOS RAROS, ESTOS SÍMBOLOS REPRESENTAN EL SONIDO EXACTO DE EL IDIOMA INGLÉS. ES FÁCIL ASÍ QUE APRENDETE ESTA TABLA DE SÍMBOLOS IPA CON SU EQUIVALENTE AL SONIDO EN ESPAÑOL. TIENES QUE PONER DE TU PARTE PARA QUE POCO A POCO PRONUNCIES MEJOR Y NO QUEDAR EN RIDÍCULO AL CANTAR EN INGLÉS!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *